Ydelser efter jeres behov

Erhvervsrengøring

Hos Topp Rengøring står vi inde for, at vores personale er motiverede, pålidelige og har rigelig erfaring, og derfor ved vi, at vi kan yde den service, du har brug for. Desuden deltager Topp Rengørings ejer selv i udførelsen af alle typer rengørings- og serviceopgaver samt sikringen af kvaliteten hos vores kunder – det er din ekstra garanti for, at du køber en stabil løsning af høj kvalitet.

Udarbejdelse af rengøringsplan til jeres behov

Sammen finder vi ud af, hvilke serviceydelser netop din virksomhed har brug for, sådan at vi er sikre på, at vores aftale lever op til dine forventninger. Men vi nøjes ikke med at krydse opgaver af på en liste når vi gør rent i din virksomhed – vi bruger også vores samvittighed, vores sunde fornuft og vores øje for detaljer når vi kontrollerer at alt er i orden, inden vi lukker og slukker efter os. Vi afdækker dit behov, og sammen finder vi frem til den bedste rengøringsløsning for netop din virksomhed.

Privat rengøring

Topp Rengøring har igennem flere år serviceret private hjem med rengøring, og vi er gode til at få lavet en plan for hvad det er som skal gøres i vores kunders private hjem. Vi har dygtige medarbejdere, som selv er meget opmærksomme på at rengøringen udføres grundigt når de er ude i private hjem.

Rengøring efter jeres behov

Det er vigtigt for Topp Rengøring at vi i fællesskab finder den rigtige løsning på rengøring for vores kunder. Vi er alle forskellige og har forskellige ønsker om hvad rengøring skal bestå af. Derfor tager vi altid en længere samtale med kunden, for at være sikker på hvad det er vi leverer, så det er identisk med det kunden ønsker. 

Rengøring efter håndværkere

De fleste kender det at have haft en håndværker til at udføre et stykke arbejde for sig. Desværre sker det nogle gange at der mangler den sidste grundige slutrengøring for at det er helt perfekt. Det er altid fantastisk at kunne afslutte en renoveringsopgave med en flot slut rengøring for at gøre alt klar og imødekommende inden det tages i brug. 

Gør håndværket endnu smukkere

Topp Rengøring har haft flere forskellige slags opgaver med slutrengøring. Det er en stor tilfredsstillelse at aflevere et smukt kontor/hjem når alle håndværkere har forladt stedet.