Ydelser hos Topp Rengøring

Privat rengøring

Topp Rengøring har igennem flere år serviceret private hjem med rengøring, og vi er gode til at få lavet en plan for hvad det er som skal gøres i vores kunders private hjem. Vi har dygtige medarbejdere, som selv er meget opmærksomme på at rengøringen udføres grundigt når de er ude i private hjem.

Vores medarbejdere går op i detaljen og er opmærksomme på at udføre rengøringen som de ville gøre i eget hjem.

Erhvervsrengøring

Hos Topp Rengøring tilbyder vi rengøring for virksomheder. Store som  små. Vi er specialiseret i klinikrengøring som tandlæge- og lægeklinikker som vi har serviceret gennem de seneste 11 år. Vi servicerer også håndværekere, transportvirkesomheder, maskinvirksomheder mfl. hvor vi udfører den daglige kontorrengøring samt køkken og toiletter.

Vi er specialister i klinikrengøring, og er meget bevidste om hygiejnekravene ved rengøring af disse. Vores omhyggelighed ved denne form for rengøring er højt skattet af vores kunder.

Fritvalgsleverandør

Vi er godkendte fritvalgsleverandører i Slagelse Kommune. Hvis en borger er visiteret til rengøring gennem Slagelse Kommune, kan man frit vælge os til at udføre den. Alt man skal gøre er at kontakte visitationen vedrørende opstart hos os, og vi bliver herefter kontaktet af visitationen. Herefter kontakter vi dig og aftaler tidspunkt for opstart, samt hvilken medarbejder der skal komme hos dig. 


  • Bæredygtig og miljøbevidst virksomhed
  • Samvittighedsfuld og grundig rengøring
  • Tillidsvækkende personale
  • Altid god dialog


Thomas Topp

FØLG MIG

SENESTE VIDEO