Erhvervsrengøring

Topp Rengøring blev stiftet i 2012.

Virksomheden blev stiftet på baggrund af en række drømme. Dels en drøm om at skabe en virksomhed der tager socialt og miljømæssigt ansvar, dels at udfolde drømmen om at bygge en stabil virksomhed op fra grunden. En virksomhed som er kendt for kvalitet, grundighed, social og miljømæssig ansvarlighed. Vi havde tillige med 10 års erfaring fra rengøringsbranchen, og kan rigtig godt lide at gøre rent.

I 2018 har vi, efter en dybere selvransagelsesproces, valgt, at gå 100% økologisk, og anvender nu udelukkende økologiske rengøringsprodukter fra tyske Sonett.

 ”Hvordan kan vi differentiere og udmærke os, og samtidig opfylde ovenstående drømme samt ønsket om udvikling og tilpasning i denne, for jorden og for menneskeheden, hårde periode?” Var blandt de spørgsmål vi måtte stille os selv.

Svaret var, set i bakspejlet, indlysende.

Det er os magtpåliggende at vi passer på vores miljø og på vores medarbejderes helbred. Vores medarbejdere opholder sig i disse dampe i mange timer dagligt. Det er ligesådan vigtigt for os, at vores kunder ej heller skal indånde disse helbredsskadende dampe i deres hjem eller på deres arbejdsplads. Selv om vi ikke kan beskytte os alle steder, så finder vi det vigtigt at vi gør det hvor vi kan.

Vi tror på at dette er vejen frem til indfrielsen af vores drømme, at være medvirkende til et bedre miljø for jorden og dens mennesker. Det er en stor glæde at kan medvirke til dette, og kan måske inspirere andre.

Efter en testperiode på 1 måned stod det meget hurtigt klart at, ikke alene er disse økologiske produkter effektive, de er faktisk langt mere effektive end de konventionelle rengøringsmidler på markedet. Så det var ikke et svært valg.

Vi har i samme forbindelse oprettet en webshop hvor de produkter vi anvender kan købes til en rimelig pris.

Medarbejdere

Thomas Topp

Indehaver

Rikke Ursin

HR- og Serviceassistent

Thea Antonsen

Servicemedarbejder

Lykke Heisel

Servicemedarbejder

Kathrine Hedlund-White

Servicemedarbejder

Kristina Petersen

Servicemedarbejder

Kathrine Møller

Servicemedarbejder

Nanna Ursin

Servicemedarbejder

Kim Oanh Doan

Servicemedarbejder

Louise Rasmussen

Servicemedarbejder

Mette Elisabet Klit

Servicemedarbejder